Partners

De Schoonmaker van het jaar wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Onze GOUD PLUS Partners: 

Numatic
Numatic tovert een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in al haar schoonmaakmachines, -materialen en -middelen.

i-team Global
i-team wil professionele schoonmakers inspireren door een snellere, schonere, groenere, veiligere en betere schoonmaakervaring te ontwikkelen die klanten en gebouwen over de hele wereld veilig, gezond en gelukkig maakt. Zij bereiken dit door middel van innovatieve hardware en software.

Schoonmakend Nederland
Schoonmakend Nederland is dé brancheorganisatie voor de professionele (specialistische) schoonmaak- en glazenwassersbedrijven.

SIEV
Schoonmaken Is Een Vak (SIEV) is dé mkb-branchevereniging voor ondernemers in de schoonmaakbranche.

Interclean
Interclean is ’s werelds toonaangevende schoonmaak- en hygiëneplatform.

En onze GOUDEN Partners: 

Vileda
Vileda Professional ontwikkelt en produceert innovatieve schoonmaakoplossingen voor de professionele gebruiker. Productontwerp doen we met de schoonmaker als centraal uitgangspunt. En dat begint met luisteren, observeren en leren van schoonmakers op de werkvloer. Niet voor niets zijn tevreden schoonmakers ons grootste compliment.
.

Boma
Alles voor schoonmaak & hygiene. Simpel. Slim. Leuk.

Makita
Makita helpt vakmensen met hun werk; de schoonmaker met een serie stofzuigers die met één accu een lange levensduur en bewegingsvrijheid bieden.

SVS
SVS is ‘uw partner in opleidingen’ met eindeloos veel opleidingsmogelijkheden voor de schoonmaakbranche.

De logo´s van onze ZILVEREN Partners zijn opgenomen in de Partnerbalk onderaan de pagina.

Dank jullie wel voor jullie inzet en steun!

Wil jij ook PARTNER worden?

Om een onafhankelijke, objectieve en betrouwbare verkiezing op te zetten, zoeken we toeleveranciers ‘in de keten’ die deze verkiezing financieel willen steunen. Dus bedrijven en organisaties die met schoonmaak te maken hebben of hun business in de keten met menselijke toewijding en passie uitvoeren. Schoonmaakbedrijven hebben niet de mogelijkheid om sponsor te worden. Wil jij de verkiezing steunen en je als partner aansluiten? Voel je welkom en neem contact met ons op.

Partners

Dank jullie wel!
Ook partner worden? Voel je welkom!
Mail Esther en Petra voor meer informatie: verkiezing@deschoonmakervanhetjaar.nl