Over ons

De verkiezing van De Schoonmaker van het Jaar wordt georganiseerd door Petra de Bruin (Petra de Bruin Communication) en Esther van der Lelie (Esther Communiceert). Wil je weten waarom zij deze verkiezing organiseren?

Visie
Onze schoonmakers zorgen voor een gouden toekomst. Zij vormen de basis van onze wereld. Zij zorgen voor welzijn, blijdschap, beleving. Iedere dag opnieuw. Voor iedereen, waar je ook bent. Daarom verdienen alle schoonmakers in Nederland het podium van erkenning en waardering. Dat geven we ze met de verkiezing Schoonmaker van het Jaar!

Passie
Wij kunnen het niet over ons hart verkrijgen om deze verkiezing te laten beëindigen, dus… gaan we door. We gaan ervoor. Wij doen het, omdat we alle schoonmakers een warm hart toedragen. Wie wordt er niet blij van waardering, beleving en hygiëne?

Drijfveren
Onafhankelijkheid en objectiviteit vormen de bases voor het succes en de geloofwaardigheid van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. De menselijkheid en mogelijkheid dat ook mkb-ondernemers meedoen aan deze verkiezing vinden we heel belangrijk. Sterker nog, dat is essentieel!

Thema
Het thema voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023 is ‘Simply. The bestWaarom? Vaak wordt gedacht dat schoonmaak simpel is. Nee, schoonmaken is echt een vak. Gediplomeerde en gespecialiseerde schoonmakers zijn topsporters. Zij doen hun best, zij zorgen voor een ‘best gevoel’ van wie dan ook. Een gevoel van beleving en welzijn. Overal en altijd. 

Voor 2024 hebben we een nieuw thema gekozen: Let’s shine. Waarom? Er zijn veel bijzondere mensen, veel bijzondere plekken, veel bijzondere beroepen. Schoonmaak is er één van. Want schoonmaak is de basis van en voor ons allemaal. Ons welzijn, onze welvaart.

Schoonmakers zorgen voor een schone omgeving, dus voor jouw positieve beleving. Waar je ook bent. Dat geeft jouw energie, het laat je stralen.
Daags voordat de zomer begint, op dinsdag 18 juni, is hét verkiezingsfeest #svhj2024. We laten de schoonmakers ook op die dag stralen, shinen, blinken.
Dat verdienen alle schoonmakers, alle uitblinkers van Nederland. Elke dag opnieuw. En op 18 juni in het bijzonder!

Iedereen kan meedoen
Ook voor schoonmaakmkb’ers en eigen schoonmaakdiensten dekt het thema Simply. The best de lading, omdat zij voor hun inschrijving voor deze verkiezing geen tekstschrijvers nodig hebben. Iedereen die zijn/haar gewaardeerde schoonmaker voor deze verkiezing aanmeldt, hoeft alleen een handjevol vragen met een enkele zin te beantwoorden. Ook in de beoordeling/jurering geldt menselijkheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en respect.

Wil jij jouw uitblinker aanmelden voor de verkiezing? Klk dan hier.

Partners

Dank jullie wel!
Ook partner worden? Voel je welkom!
Mail Esther en Petra voor meer informatie: verkiezing@deschoonmakervanhetjaar.nl