De finalisten, de stralende schoonmaakSTERREN, worden bekroond en beloond met prachtige prijzen van de partners van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Hun familie, collega’s, werkgevers en opdrachtgevers genieten van het schitterende en onvergetelijke feest met veel aandacht, heel veel waardering en nog meer respect. De schoonmakers verdienen het. Let’s shine!

Ook wij kijken uit naar het verkiezingsfeest op dinsdag 18 juni. Na 3 jureringsrondes met 93 aangemelde uitblinkers en 24 jurybezoeken zijn Cristina, Delfina, Ghazi, Henk, Jan, Marianna, Martine, Nancy en Santa dé finalisten van 2024. Zij betreden op 18 juni het cleaning wonderland bij i-team én het podium in de Arena. Hoe spannend is dat? Heel spannend!

Veel feestplezier en leesplezier met onze feestelijke kennismakingsfanmail Verkiezing.
Esther van der Lelie en Petra de Bruin