Op weg naar het podium, hoe bijzonder en spannend is dat? Enorm! Het verkiezingsfeest voelde als de Oscar-uitreiking in de schoonmaakbranche voor de 9 finalisten Cristina, Delfina, Ghazi, Henk, Jan, Marianna, Martine, Nancy en Santa.

Op 18 juni zijn alle finalisten van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 2024 bekroond en beloond met prachtige prijzen van onze partners. Zij en hun familie, collega’s en opdrachtgevers hebben volop genoten van hét verkiezingsfeest in de Arena van i-team Global.

En de winnaar is… Jan Harkema van SVP Schoonmaak uit Rotterdam. Met runner-ups Martine Verdonck van Center Parcs Kempervennen en Nancy Meijer van Blankers Schoon.

Het is prachtig om te zien dat er veel culturen, kleine en grote schoonmaakbedrijven en een eigendienst de finale hebben bereikt. Onze complimenten voor alle 93 aangemelde uitblinkers, de 24 halvefinalisten met een jurybezoek en de 9 finalisten.

Jan heeft goud in handen. En wij hebben dat ook met onze hygiënehelden! Gefeliciteerd!

Esther van der Lelie en Petra de Bruin 👑

Stap in onze nieuwsbrief Wie heeft de felbegeerde titel Schoonmaker van het Jaar 2024, daar ervaar je het fantastische, stralende feest met heel veel waardering, aandacht  en respect. De schoonmakers worden zichtbaar als hygiëneheld, zij verdienen het!