“De zaal zat vol.”
“De zaal was stil…
toen Chantal van een klein bedrijf (Schoonmaakbedrijf Succlean B.V.) de Cleaners Choice bekend maakte.”
Ja, chantal van lieshout-klomp was finalist van Schoonmaker van het Jaar 2023 en pakte de 3e prijs. Nog altijd een schoonmaakSTER, die de winnaar de Baudoin Wash Drone van Baudoin Wash Systems INDUSTRY in keurig Engels aankondigde. Op 18 april hadden onze 20 Schoonmaker van het Jaar-finalisten van 2023 en 2024 met hun collega’s samen deze keuze gemaakt: een drone met spuitstuk voor het reinigen van gevels en ramen op hoogte.
De schoonmaakSTER presenteerde Vileda Professional and Vermop BeNeLux ook, want Paul Harleman schreef de blog ‘Ik wil gezien worden’ en vertaalde dat in zijn presentatie met veel zicht, inzage en waardering. Als kopstuk gunde Vileda alle deelnemers aan het Cleaners Choice-event een bruisende lunch met een broodje hotdog. Natuurlijk testen onze finalisten de producten bij onze partners Numatic InternationalWecolinei-team Global en Makita Nederland B.V., en genoten we samen van het 50-jarig bestaan van BOMA Nederland in het BOMA-café en sloot de tour over de beursvloer af bij Katrin Professional Hygiene Solutions.Chantal, je deed het geweldig! Dank aan alle partners voor hun gastvrijheid en alle deelnemers aan ons 4e #svhj2024 event: The Cleaners Choice op de Interclean. Op naar 18 juni. Let’s shine!