“We zijn heel blij met haar. Dus allemaal stemmen”, enthousiasmeert Marian van der Nagel, projectondersteuner facilitair Magentazorg. Als je kijkt naar het filmpje van Delfina en kennismaakt met haar, dan telt jouw kijken als stemmen.

Delfina do Nascimento Ferreira werkt bij EW Facility Services. “Ze kan feilloos vertellen wat de volgorde van reiniging in de desinfectiekamer is”, schrijft de jury van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Delfina heeft een opgeruimd karakter en ruimt ook op: van boven naar beneden, van schoon naar vuil. “Ze is trots op haar werk en voert werkzaamheden met een goed humeur uit. Delfina is zich ervan bewust hoe belangrijk hygiënisch werken is. Ook in deze omgeving, het revalidatiecentrum van Magentazorg.”

Klik en je ziet Delfina in onze filmserie Van schoonmaakSTER naar filmSTER: