Cristina is meertalig. Logisch dat ze tijdens haar werk zeer frequent vragen van reizigers beantwoordt, want ze werkt op de B-pier van Luchthaven Schiphol. Cristina Domingues Fortuna werkt bij Hago Airport Services, onderdeel van Vebego Cleaning Services. Ze neemt verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor een van de drukste taken in de terminal. De jury beaamt dit: “Cristina stelt prioriteiten, draagt tijdens werkoverleg ideeën aan, speelt in op de situatie die zich voordoet, denkt aan beveiliging en ergonomie, verstoringen meldt zij direct en bijzonderheden bespreekt zij altijd met haar leidinggevende en met de collega van de volgende shift.”

Cristina is finalist en ambassadeur van het vak en vertelt iedereen waar ze werkt, wat ze doet en hoe. Bekijk het filmpje en jouw kijken telt mee als stem én steun voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2024 op 18 juni.