Na de geanonimiseerde beoordeling van 93 aanmeldingen hebben 11 juryleden 24 jurybezoeken afgelegd aan eigendiensten, kleine, midden-, grote en grootste schoonmaakbedrijven. Op basis van objectieve en subjectieve criteria, zoals vaardigheden, ergonomie en kennis van het vak, en op basis van persoonlijke aspecten en een impressie van de werkplek, koos de jury uit deze werkbezoeken deze 10 finalisten:

Cristina, Delfina, Fatma, Ghazi, Henk, Jan, Marianna, Martine, Nancy en Santa.

Heel veel dank aan de volontaire inzet van het juryteam Jorine, Frans, Filiz, Henk, Thijs, Tirza, Lydia, Fred, Marieke, Simone en André.

Ons verrassingsfilmpje met dé 10 toppers van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 2024, de diversiteit in bedrijven en branches, van schoonmaakSTER naar filmSTER en samen een feestje bouwen, lees je in onze 7e Fanmail #svhj2024.

Let’s shine!