De 4e van de vier nieuwe juryleden stellen we graag aan jou voor: Lydia Huizinga. In 3 vragen maak je kennis met Lydia: wie ben je en wat doe je, wat is jouw passie voor schoonmaak, en waarom ben jij jurylid van de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar. 

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Lydia Huizinga, adviseur binnen schoonmaakbranche. Mijn liefde voor deze branche is voortgekomen uit een vakantiebaan bij een regionaal schoonmaakbedrijf en gelukkig nooit verloren gegaan.

Wat is jouw passie voor schoonmaak?
Mijn liefde voor de mens ongeacht waar zijn wieg heeft gestaan. Gezamenlijk een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Zonder schoonmaak is leven uiteindelijk niet meer mogelijk! Daarvoor zijn veel, gemotiveerde, goed opgeleide mensen voor nodig.

Ik probeer door coaching op de werkvloer, geven van workshops, tijdelijke ondersteuning op de werkvloer en het geven van opleidingen mijn bijdrage te leveren waarbij de schoonmaakmedewerker het middelpunt is!

Waarom ben jij jurylid van de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar?
Zeer verrast ben ik door de vraag of ik jurylid wilde worden, ik voel me zeer vereerd. Met onder andere mijn inzet hoop ik de medewerkers in de schoonmaakbranche op een groter podium te plaatsen. Samenwerking, trots op je werk en ontwikkeling verdiend iedereen in de schoonmaakbranche.

Ik laat het over mij heen komen, geen idee wat mij te wachten staat. De vervuiling is wat elke schoonmaakmedewerker ook onverwacht tegenkomt.