We stelden jurylid Filiz Özdogan drie vragen: wie ben je en wat doe je, wat is jouw passie voor schoonmaak, en waarom ben jij jurylid van de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar. Maak kennis met een van de vier nieuwe juryleden.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Filiz, docent/trainer bij SVS Opleidingen (gouden partner van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing), examinator bij de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) en VSR-kwaliteitsinspecteur. Ik werk als interim in de gezondheidszorg.

Wat is jouw passie voor schoonmaak?
Het geeft mij voldoening als mensen op een schoon en frisse werkplek hun werkzaamheden kunnen starten. Ik vind hygiëne en welzijn van mensen belangrijk. De mensen en dit vak worden ondergewaardeerd, ik zou dit graag anders willen zien. Daarvoor zet ik mij met hart en ziel in.

Waarom ben jij jurylid van de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar?
Ik zou graag mijn bijdrage willen leveren om zo mensen te motiveren.