Wat een fijne energie was er tijdens de PartnerMarketingSessie van onze verkiezing. Samen met partners brainstormden we over ‘Laten we anders naar schoonmaak kijken…’.

Met elkaar keken we door een positieve bril naar het schoonmaakvak, naar de schoonmakers, naar hoe we als collega’s, leidinggevenden en opdrachtgevers en schoonmakers met elkaar omgaan en naar hoe we in heel Nederland een meer aandachtvolle beleving van schoonmaak kunnen realiseren. En we stelden onszelf de vraag: wat kan ik zelf doen voor een nog positievere blik?

Deze brainstorm vond gisteren, 31 januari 2024, plaats tijdens een PartnerMarketingSessie bij gastbedrijf Numatic Benelux. Iedereen deed enthousiast mee, het was een waardevolle middag met Sander Haas als host en een heerlijk hapje & drankje.

Met elkaar zijn veel ideeën bedacht. Hier gaan jullie nog meer over horen…Met de verkiezing hebben we in ieder geval de positieve bril al opgezet en laten we schoonmakers shinen. Dank aan ieder voor de jullie bijdrage!

Sander Haas | Chantal Versluijs | Ernst – Jan Karels | Lieve Beers | Monique Olijhoek | Rogier Moorman | Mirjam Adelmund | Jeff Hicks | Paul Harleman | Melanie Klerx |  Simone van Heck | Ellen Dekkers | Lisa Verhoeven | Paul Fok | Marco Vegers | Bor van der Weg | Tjen Krol – van den Berg | Petra de Bruin 👑 | Esther van der Lelie |
Beterschap, aan de partners die door griep geveld waren!

Heb jij jouw uitblinker al aangemeld voor de verkiezing? Doe dit vandaag nog, hij/zij verdient het. Het kost niets en levert veel waardering op. Je hoeft maar enkele simpele vragen te beantwoorden. Aanmelden kan tot 14 februari aanstaande: inschrijfformulier 2024.

#svhj2024 #schoonmaak #waardering #schoonmakers #verkiezing