De #svhj Champions League is dé belangrijkste nationale schoonmaakverkiezing voor alle schoonmaakbedrijven en eigendiensten. Het verkiezingstraject wordt georganiseerd door 2 onafhankelijke ondernemers, wordt gesponsord door 17 partners en wordt geassisteerd door de raad van advies en met een prachtig, krachtig, gepassioneerd en vakkundig elftal: de juryleden. Met mensen- en vakkennis.

In deze Fanmail presenteren we je de juryleden, de jurering en meer.

Jouw uitblinkers vormen de basis voor jouw bedrijf of eigendienst. En zij zorgen voor succes. Daarom kiezen wij voor het thema Let’s shine! We laten jouw schoonmaakTOPPERS stralen, jouw uitblinkers worden schoonmaakSTERREN.

Als ze zijn aangemeld verrassen we alle  schoonmaakTOPPERS #svhj2024 op 14 februari.
Als de jury jouw schoonmaakTOPPER bezoekt, zijn en voelen ze zich halve finalist.
Als ze met 9 andere schoonmaakTOPPERS tijdens het verkiezingsfeest op 18 juni op het podium staan, voelen en zijn ze finalist. Zij zijn de beste van deze competitie!

In deze nationale schoonmaakcompetitie gaat het om een kampioenschap tussen kleine, midden en grote bedrijven en eigendiensten. Alle 10 finalisten voelen zich winnaar door alle aandacht en cadeaus van onze sponsors. En… de winnaar ontvangt de gouden beker op 18 juni 2024 van de Schoonmaker van het Jaar 2023: Frits Bronstijn, de veelzijdige en flexibele uitblinker van Succes Schoonmaak.

Wil jij strijden voor de nationale titel van jouw schoonmaakTOPPERs? Vul dit formulier in voor de verrassingsdag 14 februari.

Kleine moeite, grote impact!
Petra de Bruin & Esther van der Lelie

 

https://schoonmakervanhetjaar.email-provider.eu/web/ntq9snyadm/nafss3fv4m