De 1e stappen naar jullie interne zoektocht naar veelzijdige, passievolle en flexibele, toegewijde en vakdeskundige 1, 2 of 3 uitblinkers, schoonmaaktalenten, schoonmaakSTERREN worden gezet. Jullie interne verkiezing bereiden we graag samen met jullie voor. Daarom biedt de organisatie van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing een pakket aan met 4 opties.

De voordelen
Snel, eenvoudig en feestelijk met aandacht, waardering, respect en werkgeluk voor al jullie schoonmakers én meer promotie voor jullie schoonmaakbedrijf of eigendienst. Iedereen kan meedoen: van enkele tot duizenden medewerkers, van schoonmaakbedrijven tot eigendiensten.

Onze 4 pakketten voor jullie interne verkiezing:
1.    Let’s shine basis
2.    Let’s shine prof
3.    Let’s shine extra
4.    Let’s shine extra plus

Blijf niet te veel sparen voor de hele trap🪜, maar zet gewoon de 1e stap! Werk aan jouw missie én visie, kom in beeld met jullie uitblinker(s), bedrijf en branche.

Interesse?
Verras ons, mail Petra en Esther: verkiezing@deschoonmakervanhetjaar.nl.

De 1e verrassing…
Op 14 februari 2024, #Valentijnsdag, sluit de aanmelding voor de landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar. Op deze verrassingsdag kun je jullie uitblinker(s) verblijden en laten ‘shinen’ met een verrassingskaartje dat wij jou aanleveren.