In een halfjaar tijd hebben wij veel bereikt, veel gescoord, veel ‘best memories’ gecreëerd. Samen met onze 18 partners en topteamgenoten maakten we impact. Samen met onze jury- en raad van adviesleden maakten we indruk. Voor alle 150.000 professionele schoonmakers, vakmensen, uitblinkers, topsporters van Nederland. Met het verkiezingsfeest Simply. The best op 20 september 2023 als resultaat.

Onze 10 finalisten, onze Nationaal Schoonmaakkampioenen 2023, Ada, Aneta, Beatrice, Chantal, Frits, Kevin, Luis, Marcel, Naveed en Nisa voelden zich winnaar. Ze werden verwend, beloond en bekroond, dankzij vele Goud Plus, Gouden en Zilveren Partners. Ook voor de finalisten en hun fans was de avond
ongekend,
ongelofelijk,
onvergetelijk.

MAKING THE BEST MEMORIES

Voor jullie. Voor altijd.
En ook voor ons. Voor altijd.

Petra de Bruin 👑 & Esther van der Lelie