Jeminee, 2023 was echt een hartverwarmend jaar. Voor onze uitblinkers. Voor hét vak. Voor onze branche. Voor heel Nederland.

Eind maart 2023 hebben we spontaan de schone handschoen opgepakt voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar. Want al onze 150.000 schoonmakers verdienen aandacht, waardering, respect én een podium.

In 2023 samenwerken met onze 18 betrokken partners, de 4 vakmedia (Clean Totaal, Schoonmaak Nederland, Schoonmaakjournaal en Service Management), de regionale en landelijke media, de 3 brancheorganisaties (FMGezondheidszorg, Schoonmakend Nederland en SIEV), onze designer Allium van der Linden (Studio Allium) en webbouwer Hinse van Dijk (Buro In Petteau), en ons team van vrijwilligersHella Boumans (Beercoo Schoonmaakgroep), Herman Busch (Hago Zorg), Sander Haas (ChefSache Communicatie), Antonio Kouwenberg (Klien-IT-Systems), Stef Martens (Social Cleania), Gavin van Raaijen (Gavin Cleany) en Gilbert de Vos (Numatic) én onze raad van advies en 7 juryleden.

We zijn jullie enorm dankbaar!
Petra & Esther

P.S. Ontdek alle schitteringen in 2023 én voor 2024 in deze Fanmail Verkiezing.