Beste schoonmaakfan,

Sint verrast ons vandaag. Met surprises. En wij jou!

We starten de inschrijving voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing op een verrassende dag: 1 januari 2024. Onze schoonmaakSTERREN, de finalisten 2023 Ada, Aneta, Beatrice, Chantal, Frits, Kevin, Luis, Marcel, Naveed en Nisa, zijn op zoek naar hun opvolgers op het podium van het verkiezingsfeest op dinsdag 18 juni. Let’s shine!

“Met en voor onze schoonmaakSTERREN knallen we het nieuwe jaar in. Je kunt 1, 2 of 3 uitblinker(s) aanmelden tot 14 februariValentijnsdag. Op deze verrassingsdag kun je jouw uitblinker(s) verblijden en laten ‘shinen’ met een door ons aangeleverd verrassingskaartje“, enthousiasmeren Esther en Petra.

Nieuwsgierig naar meer verrassingen? Klik en ontdek onze verrassingen in onze fanmail Pakjesavond voor jouw interne verkiezingen, jouw uitblinkers, jouw agenda én wat er al in ons schoentje zit: 10 partners die deze Schoonmaker van het Jaar-verkiezing steunen.

Esther van der Lelie & Petra de Bruin