Jeminee, 2023 was echt een #hartverwarmend jaar. Voor onze uitblinkers. Voor hét vak. Voor onze branche. Voor heel Nederland.

Eind maart 2023 hebben we spontaan de schone handschoen opgepakt voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar. Want al onze 150.000 schoonmakers verdienen #aandacht, #waardering, #respect én een #podium.

In 2023 samenwerken met onze 18 betrokken partners, de 4 vakmedia (Clean Totaal, SchoonmaakNederland, Schoonmaakjournaal en Service Management Nederland), de regionale en landelijke media, de 3 branche-beroepsorganisaties (FMGezondheidszorg, Schoonmakend Nederland en MKB-branchevereniging Schoonmaken is een Vak РSIEV), onze designer Allium van der Linden (Studio Allium) en webbouwer Hinse van Dijk (Buro In Petteau), ons team van vrijwilligers: Hella Boumans (Beercoo Schoonmaakgroep), Herman R.J. Busch (Hago Zorg), Sander Haas (ChefSache Communicatie), Antonio Kouwenberg (Klien-IT-Systems), Stef Martens (Social Cleania), Gavin Raaijen (Gavin Cleany) en Gilbert de Vos (Numatic) én onze raad van advies en 7 juryleden.

We zijn jullie enorm dankbaar!
Esther van der Lelie¬†&¬†Petra de Bruin ūüĎĎ

Dit is de schitterende start van onze 2e nieuwsbrief #svhj2024.
Nieuwsgierig?
Ontdek het, klik op deze link: Een schitterend 2023