”Je kunt maar één iemand kiezen voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing, dat is Naveed”, complimenteert René Jacobs, teamleider van Vebego Cleaning Services.

“Zijn hospitality, uitstraling, klantgerichtheid; geweldig. Naveed Rajput is onze collega die het verdient om een finaleplaats in de verkiezing verdient.” Naveed werkt bij advocatenkantoor Houthoff in Amsterdam: “Ik ben gegroeid van schoonmaakmedewerker naar leidinggevende.” Ook de opdrachtgever complimenteert Naveed met “heel dienstverlenend”.

De jury concludeert: “Naveed is een prettig mens, die veel respect heeft voor anderen maar ook veel respect ontvangt van collega’s en klanten. Naveed heeft veel liefde voor het vak en geeft dit door aan zijn collega’s. Zijn sterkste punten: netheid, respect en zeer goede omgangsvormen. Naveeds uitdaging: stelt zich (te) bescheiden op.”

Bekijk het filmpje van Naveed: https://youtu.be/hd_fRug8ftg?si=qUtSR7F3qUFWPzbK