Partners, juryleden, raad van advies, organisatieteam, de presentatoren van hét feest en (vak)media zorgden voor heel veel steun en exposure voor alle uitblinkers, het vak en de branche. Op 14 september tijdens het Partners in Cleaning-diner beleefden we hét voorproeverijtje voor hét verkiezingsfeest in het Fulcotheater op 20 september 2023.

“Het voelde als een verkiezingsfeest”
“Goed georganiseerd”
“Fantastisch”
“Volgend jaar doen we ook mee om uitblinkers aan te melden”

Een stroom aan positiviteit ontvingen we over het Partners in Cleaning-diner bij i-team GlobalLogisch, want het team van Frank van de Ven heeft alles tot in de puntjes voorbereid, uitgewerkt en uitgevoerd. Veel dank voor alle inzet en bijdrage van alle i-team topmedewerkers, topkok met culinaire hoogstandjes, topbedieners, toptechnicus Sam, top-eventorganisator Wendy en toppers Frank, Bas, Sebastiaan, Mark en Ronald van i-team Global: Het was een onvergetelijke avond!

Change the way you think about cleaning

Met dank aan fotograaf Henk Snaterse voor de foto’s van het Partners in Cleaning-diner.