Beatrice is het voorbeeld voor collega’s”, complimenteert Maureen Hermans, ambulant objectleider van EW Facility Services.

“Beatrice neemt haar verantwoordelijkheden. Ze is een topper, ze lacht altijd, ze doet haar werk keigoed en voor EW zeker een aanwinst”, enthousiasmeert Maureen de glunderende en “very happy and proud”  Beatrice Amponsah, finalist van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 2023.

EW Facility Services heeft 3600 medewerkers in dienst. In de coronaperiode ging Beatrice van een hotel in Amsterdam naar de NOS in Hilversum. In het begin was het heel erg wennen, omdat ze altijd in hotels had gewerkt. Beatrice is flexibel, want vroeger beginnen (voor 6.00 uur), in de nacht of in het weekend werken, is nooit een probleem voor haar. Zo heeft Beatrice zich ook ingezet tijdens de inzamelactie van Giro555 en NOS in het gebouw van Beeld& Geluid. Beatrice maakte daar om 00.00 uur samen met haar collega schoon.

De jury concludeert: “Beatric is zeer behulpzaam en motiverend voor haar collega’s. Ze werkt zeer resultaatgericht, voelt zich zeer verantwoordelijk voor een superschone werkplek, is altijd enthousiast en haar humor en vrolijkheid draagt bij aan een goed functionerend team.”

Bekijk het filmpje van Beatrice: https://youtu.be/I23efLYHKz4?si=GL4uXXW_Oy9zumgy