De eerste stappen over de rode loper, begroet worden door ons en op weg naar het podium; hoe bijzonder is dat! Heel bijzonder. Het voelde als de Oscar-uitreiking voor de 10 finalisten Ada, Aneta, Beatrice, Chantal, Frits, Kevin, Luis, Marcel, Naveed en Nisa.

Een grandioos feest, heel veel waardering en nog meer respect. De schoonmakers verdienen het!

Op 20 september zijn alle 10 finalisten van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing bekroond en beloond met prachtige prijzen. Zij en hun familie, collega’s en opdrachtgevers hebben volop genoten van hét verkiezingsfeest, waar het draait om de schoonmaakSTERREN, de mensen. Echt en oprecht.

En de winnaar is… Frits Bronstijn van Succes Schoonmaak uit Volendam. Met runnerups Marcel Looze van EW Facility Services en Chantal van Lieshout van Schoonmaakbedrijf Succlean.

Het is prachtig om te zien dat er heel veel culturen, kleine en grote schoonmaakbedrijven en een eigendienst de finale hebben bereikt. Onze complimenten voor alle 120 aangemelde uitblinkers, de 20 halve finalisten met een jurybezoek, de 10 finalisten en Frits!

Gefeliciteerd!
Esther en Petra

Fanmail 7: And the winner is…