Onze serie Van Schoonmaakster naar filmster is op 1 september 2023 gestart. Niet op Spotify, niet op Videoland, wel op ons YouTubekanaal Schoonmaker van het Jaar. Henk Snaterse is door het hele land gereisd om alle 10 finalisten in de schijnwerpers te zetten.

Kijk ze stralen: Ada, Aneta, Beatrice, Chantal, Frits, Kevin, Luis, Marcel, Naveed en Nisa.
Straal je mee?

Je hebt tot 19 september de tijd om van de 10 filmpjes te genieten! En… zorg voor heel veel views van de finalistenfilmpjes, want ook dat telt mee of ze op 20 september winnaar worden. En het draagt bij aan het ambassadeurschap van de finalisten. Samen zetten we het vak en de branche op de kaart. Uuhhh… in de spotlights.

En nog een aandachtspuntje voor als je (re)post op de socials: tag deze verkiezing #svhj2023

Veel kijkplezier: Fanmail Verkiezing 6: In de spotlights
Esther en Petra