“Kevin ziet er altijd blinkend uit, ook de ramen”, complimenteert directeur Nancy Hommerson van Hommerson Schoonmaakbedrijf.

Kevin zet zich voor 80% in voor glasbewassing, doet ook andere schoonmaakwerkzaamheden, waaronder bouwschoonmaak. Over glasbewassing vertelt Kevin: “Ik heb geleerd van m’n vader. 18 jaar geleden zei hij op zaterdagmorgen: ‘Kom maar eens een keer je bed uit, dan kun je het leren en dan kun je centjes verdienen’. 18 jaar later doe ik het nog steeds.” Nancy en rayonleider Jolanda Beekhuizen van Hommerson Schoonmaakbedrijf worden omringd door 200 collega’s en vertellen vol lof over Kevin: “We zijn super blij. Het is een echte familieman, is er altijd, keurig op tijd, alle klanten zijn tevreden over Kevin.”

De jury concludeert: “Kevin ziet er verzorgd uit, communiceert duidelijk, is betrokken en ondersteunt zijn leidinggevende in onder meer de planning. Collega’s werken graag met hem samen, hij is vriendelijk maar kan ze ook aanspreken als zaken anders kunnen/moeten. Opdrachtgevers zijn blij met hem, hij denkt met ze mee, signaleert zaken en geeft dit aan bij zijn werkgever Hommerson Schoonmaakbedrijf die . Kevin vindt zijn werk leuk, heeft veel inhoudelijke kennis, werkt met nieuwe methodes, hij denkt mee met zowel zijn werkgever als opdrachtgever om de kwaliteit te verbeteren. Kevin is trots op zijn werk. Een vriend van hem ‘kijkt een beetje neer’ op het vak schoonmaak, alsnog gaat hij wel de ramen bij hem wassen.

Bekijk het filmpje van Kevin: https://youtu.be/17c0-mXgr-8?si=hNxNH7nJpMT4gSge