“Hoi, ik ben Chantal en ik hou van schoonmaken”, begint Chantal Lieshout haar finalistenfilmpje.

Directeur van schoonmaakbedrijf Succlean, Remco Thiecke stuurt dagelijks meer dan 50 medewerkers aan en complimenteert Chantal: “Je bent onze topcollega, je komt altijd met de fiets naar je werk, je doet altijd net even dat stapje extra, je hebt je prikker klaar om onderweg ook nog even rommel op te ruimen.”

De jury concludeert: “Chantal geeft tips, altijd bereid en vrolijk, werkt hard, geeft collega’s arbeidsvitaminen. Dat is het het totaalpakket. Chantal is enorm trots op en blij met schoonmaken, ze vertelt er veel over. Ook als mensen schoonmaken niet begrijpen, dan legt ze uit wat er allemaal bij komt kijken. Chantal heeft zelf gedeeld dat ze genomineerd als halve finalist is, wat leidde tot een artikel in het AD.”

Bekijk het filmpje van Chantal: https://youtu.be/d1ZxiZXdiN4?si=W7dLeAyJrFW8xzDv