Heyyyyy”, roepen collega’s van het Sint Antonius Ziekenhuis met trots en blijdschap als ze Marcel de Looze horizontaal optillen.

“Toen we de vraag dit jaar kregen voor een nominatie”, vertelt Marcel Bolsius, rayonmanager van EW Facility Services, “hadden we geen enkele twijfel. Eén naam kwam er in ons op: Marcel de Looze.” “Snel, accuraat, altijd beschikbaar, doet veel meer dan dat hij zou moeten, is altijd vriendelijk, en gezellig als collega”, complimenteert Patricia Versluis.

De jury concludeert: “Marcel beschikt over diepgaande kennis over verschillende soorten schoonmaakomgevingen (housekeeping in hotels en schoonmaak in een ziekenhuis) en kan zeer goed omschrijven wat de verschillen zijn tussen beide. Marcel heeft een hoge arbeidsmoraal, is mentor voor nieuwe medewerkers en denkt pro-actief mee over schoonmaakprocessen. Door zijn communicatievaardigheden is Marcel niet alleen een ambassadeur voor EW-Facility Services, maar ook voor het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en eigenlijk voor de gehele schoonmaakbranche.

Bekijk het filmpje van Marcel: https://youtu.be/sgLF3FJr4vg?si=ZlGGRk4WpSmR6jAu