“We hebben je opgegeven voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing, niet voor de schoonste slaper.”

Leidinggevende Karin Ben Slimane en collega maken Nisa Bholai wakker voor haar werk: aan de slag om te gaan schoonmaken in Dijklander Ziekenhuis in Purmerend. “Wat Nisa zo bijzonder maakt? Ze heeft heel veel expertise, werkt hard, denkt mee in oplossingen, weet alles over schoonmaak, is altijd vrolijk”, complimenteert Petra Hainje van Dijklander Ziekenhuis. Nisa werkt voor GOM Zorg, onderdeel van GOM met 8000 medewerkers.

De jury concludeert dat leidinggevende Karin lovend spreekt over Nisa: “Ze heeft de juiste instelling, pakt werk aan, is de ‘handy girl’ van de afdeling, was het boegbeeld van de afdeling in coronatijd. Nisa doet desinfectie wat niet iedereen wil of kan. Nisa is vriendelijk. groet als eerste bezoekers die ze tegenkomt. Orthopedagoog-generalist (OG) Jennie werkt al jaren met Nisa samen: “Je kunt op haar bouwen, ze regelt het gewoon.  Ze pakt nieuwe dingen aan, elke dag is anders voor haar en dat vindt ze fijn. Ze is leergierig, is flexibel. Nisa werkt lang op locatie, waardoor ze de locatie door en door kent. Hiervan wordt op een positieve manier gebruikgemaakt.” Nisa is trots.

Bekijk het filmpje van Nisa: https://youtu.be/-ma3dFkiRR4?si=nXPD7jjlR5Y4lICf