Op humoristische wijze een schoonmaakklusje uitvoeren tijdens het B&W-overleg van Gemeente Borsele: “Het ziet er weer goed uit”, lachen de mannen.

“Aneta is altijd bereid om in te springen waar nodig”, meldt Gaby van Gigch haar collega Aneta Kubiak aan. “Zeer zelfstandig, gemotiveerd, nooit ziek, betrokken bij collega’s. Ze staat altijd klaar voor iedereen om te helpen, zodat alles schoon is. Gemeente Borsele werkt met 5 schoonmakers, in eigendienst, onder leiding van Gaby. “Ik ben heel trots op Aneta”, complimenteert Manon Holster, domeinmanager Bedrijfsvoering van Gemeente Borsele. “Ze is flexibel, leert snel. Hartstikke leuk dat Aneta in de finale staat.”

De jury concludeert: “Het is een heel prettige collega, maakt klanten blij met haar kwaliteit en dienstbaarheid. Aneta stelt zich in dienst van collega’s en klanten, ziet haar werk en is direct inzetbaar. De opdrachtgever is zeer positief over haar werk, gedrag en inzet. Aneta heeft een prima mentaliteit, ze wil het alleen maar heel goed doen. Gelukkig krijgt ze daar ook de tijd voor! Aneta heeft een zeer groot hart voor de schoonmaak. Ze staat altijd klaar na een verzoek voor hulp. Zij wil voor haar collega’s een optimale omgeving creëren die super schoon is.”

Bekijk het filmpje van Aneta: https://youtu.be/11TJnVIkwdc?si=1lmywWNk0reIXti1