“Het is een topper. Daar zouden we er wel honderd van willen hebben”, complimenteert Erwin Goeman, servicelijn manager van Facilicom Group, de Schoonmaker van het Jaar-finalist Luis Manuel Dias Fernandes.

“Zijn lange dienstjaren, de ervaring die hij op de luchthaven heeft opgedaan; hij brengt hier zoveel teweeg. Hij kan alles, hij is zo allround. In onze organisatie Gom zou ik hem wel willen kopiëren.” “Elke dag is anders, verschillend werk, verschillende mensen. Het maakt het leuk”, vertelt Luis

De jury concludeert: “Luis heeft kennis, beschikt over natuurlijk leiderschap en ervaart de ondersteuning van collega’s. Zijn natuurlijke manier van leidinggeven maken hem trots op zijn werk. Luis veel verantwoordelijkheidsgevoel.”

Bekijk het filmpje van Luis: https://youtu.be/lWrs_yyWgtI?si=AE2S_is0qiOqnjns