Over schoonmaken wordt vaak gedacht ‘Simply. The best’, maar zo is het niet. Achter de schermen wordt veel onderzoek gedaan om meer inzicht te krijgen in het vak en uitvoering, om kennis te vergroten, advies te kunnen geven, het probleem op te lossen, het beste product te ontwerpen en veel meer.

Onderzoeken is het verzamelen van (nieuwe) informatie. Wat is de oorzaak, wat is het gevolg, hoe wordt het opgelost? Die oplossing bieden deze twee partners van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Ze reiken je de professionele schoonmaakhand: VSR en Klien-IT-Systems.

____________________________________________________

Kennisinstituut VSR deelt schoonmaakkennis

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) is het onafhankelijke platform voor professioneel schoonmaken. Als kennisinstituut voor alle marktpartijen op het gebied van schoonmaakonderhoud streeft VSR al meer dan 40 jaar naar objectivering en professionalisering van het schoonmaakvak door middel van onderzoek, voorlichting en opleiding.

De vereniging is een dwarsdoorsnede van de totale schoonmaakbranche: opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven, leveranciers van schoonmaakapparatuur en -middelen, adviesbureaus en onderwijsinstellingen zijn leden van VSR.

De aangesloten organisaties hebben direct toegang tot de studies en onderzoeken van VSR op het gebied van schoonmaakmethoden en -technieken, kwaliteitssystemen en het functioneren van mensen, organisaties en markten in de schoonmaakdienstverlening.

Nieuwsgierig naar de professionalisering van het schoonmaakvak door middel van onderzoek, voorlichting en opleiding? Bekijk de website van VSR en duik in de VSR-kennisbank.

____________________________________________________

Software Klien-IT-Systems bouwt op schoonmaakervaring

Digitalisering is belangrijk om te blijven bestaan: het bespaart ontzettend veel tijd en het voorkom je fouten en klachten.
Klien-IT is door een schoonmaakbedrijf ontwikkeld. Klien-IT zorgt dagelijks met andere schoonmaakbedrijven voor nieuwe ideeën voor verdere verbetering. Alles wat je als schoonmaakbedrijf nodig hebt, zit in dit-softwaresysteem: planning, tijdsregistratie, steutelbeheer, in- en verkoop, boekhouding, voorraadbeheer et cetera.

Alles online
Je kunt er overal ter wereld meewerken. Alle medewerkers hebben ook toegang tot de app, in 30 verschillende talen. Alles wordt direct vertaald, zoals schoonmaakschema’s en communicatie.

Missie
De missie van Klien-IT-Systems is om alle schoonmaak- en glazenwasbedrijven de mogelijkheid te geven om te digitaliseren en te automatiseren. Daarom stellen we dit ERP-softwarepakket beschikbaar tegen een all-in prijs: standaard alle modules en services, voor één prijs per maand en geen extra kosten als je onze hulp nodig hebt.

Vraag een gratis demo aan via de website https://klien-it-systems.com/nl/ of contact Antonio Kouwenberg.