De Schoonmaker van het Jaar is, net als de Oscar voor de filmindustrie, de belangrijkste prijs voor de schoonmaakbranche.

“Het is een oprechte erkenning voor de schoonmakers, want zij verdienen echt veel meer waardering en respect. Bijvoorbeeld van kantoormedewerkers, gasten, patiënten en/of cliënten. Waar je als mens ook naar binnenloopt, werkt of verblijft, je ervaart jouw beleving als een omgeving niet schoon is of er ligt troep op de grond. Daar stoor je je dan aan. Kijk eens met een andere bril naar schoonmaak, kijk positief en met respect naar alles wat schoon is. Ook naar de schoonmaker; zo’n 150.000 in Nederland.

Op 20 september vindt zo’n positief evenement plaats, het verkiezingsfeest Schoonmaker van het Jaar. Het wordt écht een glitter- en glamourparty met de 10 finalisten en hun familie, collega’s, opdrachtgever en werkgever.

De rode loper ligt al uitgerold in het Fulco Theater in IJsselstein. Samen het gevoel van de imposante Oscar-uitreiking beleven, dat gaat ons lukken!”, overtuigen presentator Herman Busch en co-hosts, Antonio Kouwenberg en Gavin Raaijen.

We stellen de presentatoren graag aan je voor: Fanmail Verkiezing 5: Het draait om de mensen. Echt en oprecht!
Esther en Petra