Nederland telt zo’n 1 a 1,5 miljoen toiletten op locaties die geen woningen zijn. Met een fris en hygiënisch toilet start jouw beleving. Waar je ook bent. In een restaurant, hotel, ziekenhuis, sportschool, op je werk, bijvoorbeeld op kantoor, of in een fabriek, of als je onderweg bent naar/voor je werk, bijvoorbeeld bij een benzinestation of een horecagelegenheid. Hoe is het op die toiletten gesteld met duurzaamheid?

Dat we gaan verduurzamen, is een stap.
Dat we moeten verduurzamen, is een afspraak.
Dat we kunnen verduurzamen, is een mogelijkheid.

Deze twee partners van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing reiken je een innovatieve, circulaire en hygiënische hand toe.

____________________________________________________

Greenbrush, dé 1e circulaire toiletborstel

Maak kennis met de eerste circulaire professionele toiletborstel ter wereld: Greenbrush. Deze toiletborstel is ontworpen voor professioneel gebruik met een hygiënisch gesloten systeem, is gemakkelijk schoon te maken, heeft een verlengde en versterkte borstelsteel en past bij vele dispenserlijnen op de markt.

De voorruimte van het sanitair kenmerkt zich met een bordje ‘We return Greenbrush® & CO2’ en een QR-code voor meer informatie wat Greenbrush betekent voor het milieu.De Greenbrush is gefabriceerd van gerecycled materiaal met het Return to Sender- keurmerk. Verkrijgbaar als koop of in servicemodel met een jaarlijkse wissel en onderhoud.

 

10 voordelen op een rijtje:

  1. Speciaal ontwerp voor dagelijks professioneel gebruik.
  2. De steel is speciaal verlengd en versterkt, en heeft een robuust houvast.
  3. Hygiënisch gesloten systeem.
  4. Eenvoudig te reinigen (quick cleaning guide).
  5. Een uitneembare opvangcup en voorklep voor snelle dagelijkse reiniging.
  6. De Greenbrush is gefabriceerd van gerecycled materiaal met het Return to Sender-keurmerk.
  7. 100% circulair.
  8. Uniek sluitsysteem: de borstelhouder sluit automatisch wanneer de borstel terug wordt geplaatst.
  9. Leverbaar in wit of zwart.
  10. Easy fix-montage om niet te hoeven boren.

Nieuwsgierig? Klik en ontdek https://greenbrush.nl/ of contact Hilco Kooistra of Peter de Gast.

____________________________________________________

Katrin hygiëne-oplossingen levert waarde aan jouw toekomst

Katrin heeft veel respect voor de schoonmakers van de belangrijkste plek in de wereld! “Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat de belangrijkste plek ter wereld – het toilet – schoon is. Schoonmaken is echt vakwerk en dat verdient enorm veel respect. Wij steunen dan ook graag de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing.”

Katrin is het merk voor professionals van Metsä Tissue, producent van betrouwbare en duurzame hygiënepapier-producten en -dispensers voor toiletten en werkplekken.
“We hebben een unieke waardeketen van Scandinavische bossen tot eindgebruikers, waarbij duurzaamheid centraal staat. Hout is een veilige, hoogwaardige en hernieuwbare grondstof dat natuurlijk duurzaam moet groeien. We laten meer bomen groeien dan we gebruiken en houden de biodiversiteit in stand. Daarnaast zorgen we bij de productie dat niets verloren gaat; elk deel van de boom wordt gebruikt.
We stimuleren bij onze klanten minder verbruik en minder afval, want dat is goed voor het milieu. In 2030 zullen onze fabrieken geen fossiele brandstoffen meer gebruiken.”

 

Wil je ook duurzame stappen zetten voor de wereld, schoonmakers en jouw toekomst? Lees hier meer informatie: https://www.metsagroup.com/nl/katrin/. Of neem contact op met Marcel Speth of Ralph Vodegel.