Het laatste jurylid dat we mogen voorstellen, is Tirza Dingelstad, directeur adviesbureau CSG. Ook haar stelden we de vraag over haar persoonlijke drive om zich in te zetten voor de schoonmaakbranche en in het bijzonder de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar.

Wie ben je en wat doe je?Tirza Dingelstad, directeur bij CSG, bureau voor facilitaire dienstverlening.”

Hoe ben jij besmet geraakt met het schoonmaakvirus? “Eigenlijk is het bij mij al met de paplepel ingegoten. Mijn ouders zijn CSG in 1991 gestart en toen stond het kantoor in onze achtertuin. Iedereen kwam bij ons binnen lunchen wanneer ik tussen de middag uit school kwam. Zodoende altijd al in aanraking met schoonmaak geweest en veel interesse voor gehad.”

Hoe is het jury-virus bij jou terechtgekomen? “Als onafhankelijke intermediair zit het ‘jury-virus’ misschien al wel in ons bloed. Die onafhankelijkheid en van een afstand beoordelen en ondersteunen. In feite komt dat overeen met het jureren.”

Waarom vind jij de verkiezing van Schoonmaker van het Jaar belangrijk? “Ik ben super trots op onze branche. En de kanjers werkzaam in deze branche kunnen wat mij betreft niet genoeg in de spotlight worden gezet! Daarom draag ik hier heel erg graag mijn steentje aan bij!”

Wil je weten wie er nog meer in de jury deelnemen? Klik hier: Jury | De schoonmaker van het Jaar