Ken jij Simone van Heck al? Eigenaar van Zuiver Schoonmaakopleidingen en sinds dit jaar jurylid van de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar. We stellen Simone graag aan je voor.

‘” In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat ‘de mens’ voor mij het meest fascinerende en waardevolle aspect is binnen het schoonmaakwerk.”

“De verkiezing van ‘Schoonmaker van het jaar’ is meer dan alleen een titel. Het is een viering van de schoonmaakbranche en de mensen die dagelijks hun uiterste best doen om onze leef- en werkomgeving schoon en veilig te houden. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn mede-juryleden deze individuen en teams te eren en de meest buitengewone schoonmaker van het jaar te kiezen.

Ik geloof sterk dat alle schoonmakers uit diverse bedrijven en organisaties een eerlijke kans moeten krijgen om deel te nemen aan deze verkiezing. Het maakt niet uit in welk bedrijf of organisatie je werkt; iedereen verdient de mogelijkheid om in de schijnwerpers te staan en erkenning te krijgen voor zijn of haar inzet.

Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan het team waarin de schoonmaker (meestal) werkt. Geen enkele schoonmaker kan schitteren zonder een ondersteunend en betrokken team. Samen vormen zij een onmisbare schakel in het succes van een schoonmaakproject. Daarom hoop ik de finalisten samen met hun teams te ontmoeten tijdens de feestelijke verkiezingsdag!

Laten we samen streven naar een succesvolle en memorabele verkiezing op 20 september. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze gezamenlijke inzet de schoonmaakbranche en haar helden de erkenning zullen geven die ze verdienen.”