In Nederland zetten zich meer dan 115.000 schoonmaakmensen in voor ieders beleving, voor ieders gezondheid, voor ieders toekomst. Zij zetten zich in met passie. Waar vaak gedacht wordt ‘schoonmaken is simpel’, is dat absoluut niet zo. Schoonmaken is een vak. Heel divers.

Om het schoonmaakvak te leren, zijn opleidingen nodig.
Om het schoonmaakvak te outilleren, is een keuring nodig.

Deze twee partners van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing zetten zich in voor de schoonmaakbranche. Met mensen als middelpunt, want daar draait het om.

____________________________________________________

Qualis geeft inzicht in de kwaliteit op de schoonmaakwerkvloer

“Qualis Insight is opgericht om onafhankelijk, objectief, onpartijdig en met functionele kwaliteitsmetingen de schoonmaakbranche professionaliseren.

5 inzichtelijke stappen

  • De basis van onze metingen is het werkprogramma van de schoonmaakdienst.
  • Onze metingen gebeuren met een zeer functioneel en waarheidsgetrouw meetsysteem.
  • De schoonmaak en schoonmakers staan bij ons centraal.
  • Eventuele fouten bekijken wij steeds in hun context. Een stoffig roostertje heeft bijvoorbeeld minder negatieve impact dan een smerig toilet. Zo geven we een rapport dat de werkelijkheid correct afspiegelt, waarmee concreet aan de slag gegaan kan worden om pijnpunten weg te werken.
  • Wij auditeren voor het Keurmerk Verantwoord Schoon en SIEV-Keurmerk 2.0

Vakkennis is noodzakelijk voor ons meetsysteem. Onze auditors zijn gebonden aan onze richtlijnen en voorwaarden qua autonomie en objectiviteit. Wij bieden hun een gedegen opleiding en toetsen hen uitvoerig. Daarna worden ze volwaardige auditors.

Wij steunen de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing, omdat schoonmakers schoonmaak vormen. Dé schoonmaakhelden!”

Qualis stapt de werkvloer op en spreekt met de schoonmaakmensen. Nieuwsgierig over de aanpak? Klik en ontdek de 10 zekerheden over Qualis Insight: https://www.qualis-insight.com/

____________________________________________________

SVS Opleidingen zet schoonmaakmensen in hun kracht

“Al sinds 1977 leiden wij met passie en trots uw medewerkers in de schoonmaakbranche op, want schoonmaken is een vak! Een vak dat een beroep doet op steeds meer competenties van uw medewerkers. Een geweldig team van SVS docenten en trainers (uit de praktijk) halen het beste uit uw medewerkers naar boven.

Opleiden is véél meer dan alleen een diploma of certificaat behalen!
Opleiden geeft uw medewerkers zelfvertrouwen, motivatie, werkplezier en een grotere mate van zelfstandigheid. Investeren in medewerkers betaalt zich dubbel en dwars uit. Samen met u zetten wij de medewerkers in hun kracht.

Van algemeen schoonmaakonderhoud tot aan specialistische reiniging. Van kwaliteitsopleidingen naar leidinggevende opleidingen. Standaardoplossingen en maatwerk. Bij u op locatie of altijd in de buurt van uw medewerkers.”

Meer weten over SVS Opleidingen? Kijk op de website www.svs-opleidingen.nl.