De verkiezing van ‘Schoonmaker van het Jaar’ mag rekenen op de steun van meerdere partijen. Partners die in de schoonmaakketen meedenken, adviseren en leveren. Supporters die bij alles wat ze doen de schoonmaker in gedachten hebben en steunen. Wij geven onze ‘gouden’ partners graag de ruimte om ook zelf te vertellen waarom zij de schoonmaak én verkiezing steunen. Sanne Smallenburg en Paul Rijneke van GPH Schoonmaakartikelen bijten het spits af met hun blog over het ondersteunen van schoonmaaktalent.

“Je kent ze wel, die professionals die dagelijks schitteren in hun werk. Topsporters die weten dat hygiëne de sleutel vormt tot een gouden toekomst; dat een schone beleving voortkomt uit een schone omgeving. Door hard te werken komen schoonmakers ver, maar wel met de juiste middelen voor handen. Wij denken graag mee, in het belang van deze schoonmakers. Bij GPH Schoonmaakartikelen zetten we ons in om hen te ondersteunen en de tools te bieden waarmee zij kunnen uitblinken.

Van familiebedrijf tot innovatieve schoonmaakondersteuning
GPH Schoonmaakartikelen is een echt familiebedrijf. We geloven in het behouden van onze waarden, terwijl we ons tegelijkertijd aanpassen aan de moderne tijd. Een tijd waarin er weinig ’tijd’ is, maar waarin we wel altijd kwaliteit verwachten. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld op het gebied van automatisering en service, specifiek gericht op de behoeften van schoonmakers. Op deze manier kunnen we een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van schoonmaaktoppers.

Automatisering: meer tijd voor essentiële taken
Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en dat je op het gebied van schoonmaak efficiëntie en gemak wil en nodig hebt. Daarom hebben we ons de afgelopen jaren gericht op automatisering. Geen gedoe meer met handmatige bestellingen, maar een geautomatiseerd bestelsysteem, bestel-app of een eigen profiel op onze website. Binnen een paar klikken bestel je de voorraad en wordt deze tot in de werkkast geleverd. Dat bespaart tijd.

Ontzorgen tot in de werkkast
Als GPH Schoonmaakartikelen willen wij het verlengstuk zijn van de schoonmaker. Onze focus ligt daarom niet alleen op het leveren van producten, maar juist op het ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer. We leveren tot in de werkkast, zodat schoonmakers zich geen zorgen hoeven te maken over een tekort aan materialen. Dit betekent minder onderbrekingen, meer efficiëntie en meer tevreden schoonmakers die zich kunnen concentreren op hun werk.

Alle tools om uit te blinken
Als totaalleverancier van hygiëne begrijpen we dat schoonmakers de juiste middelen nodig hebben om hun werk grondig en efficiënt uit te voeren. Van schoonmaakartikelen tot geavanceerde schoonmaakmachines, wij hebben alles wat schoonmakers nodig hebben om een glanzende en schone omgeving te creëren.

Schoonmaker van het jaar: dat word je niet zomaar
Deze betrokkenheid bij de schoonmaakbranche gaat verder dan alleen onze producten, diensten en service. We willen schoonmakers écht ondersteunen. Als trotse supporter van ‘De Schoonmaker van het Jaar’ verkiezing erkennen we de inzet en het belangrijke werk van de schoonmakers.”

Sanne Smallenburg en Paul Rijneke
GPH Schoonmaakartikelen