Impactvol schoonmaken. Echt wel! Onze toewijding? De markt en de schoonmaker begrijpen en op basis hiervan blijven innoveren. Elk product dat we ontwikkelen staat in het teken van de gebruiker met als speerpunten sneller, schoner, groener, veiliger en beter. Ergonomisch design, minimale fysieke belasting, verminderde geluidsniveaus, verminderd water- en stroomverbruik en een optimaal schoon resultaat in korte tijd zijn prioriteiten in ons productontwerp. Wij gaan voor het meest hygiënische schoonmaakresultaat, terwijl we het werk makkelijker, efficiënter en zelfs leuker maken.

Simply. The best? Echt niet! Traditionele schoonmaakmethoden, zoals de dweil en emmer zijn wellicht bekend, maar, laten we eerlijk zijn, ze zijn niet efficiënt en vragen (te) veel van de schoonmaker. Grote vloeroppervlakken schoonmaken is tijdrovend en zwaar werk. Zo simpel is het dus niet! Daarom ontwerpen we producten die het schoonmaakproces revolutionair veranderen, met name op het gebied van efficiëntie en ergonomie. De i-mop en i-move 2.5 zijn daar twee perfecte voorbeelden van.

Als schoonmaker draag je de i-move 2.5 op je rug, wat het gewicht slim verdeelt en zorgt voor een rechte houding. Zo kun je stofzuigen met ultieme bewegingsvrijheid en flexibiliteit, zeker in combinatie met het draadloze ontwerp en de 360° draaibare slang. Met de i-mop kun je rechtop blijven staan en schoonmaken met hetzelfde gemak als lopen. Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen schoonmakers comfortabel werken zonder overmatige belasting van hun rug en gewrichten. Dit betekent minder vermoeidheid en een verminderd risico op blessures, waardoor schoonmaken niet alleen effectiever, maar ook fysiek minder belastend wordt.

Onze producten bieden ook revolutionaire reinigingsresultaten. Dankzij krachtige mechanische reiniging en geavanceerde technologieën, zoals efficiënte water- en reinigingsmiddelendosering, kunnen onze producten sneller schoonmaken dan traditionele methoden. Ze besparen aanzienlijk in tijd en moeite, terwijl ze tegelijkertijd onberispelijke hygiëne garanderen.

De missie van i-team Global is professionele schoonmakers inspireren door een snellere, schonere, groenere, veiligere en betere schoonmaakervaring te ontwikkelen, die klanten en gebouwen over de hele wereld veilig, gezond en gelukkig maakt. Wij bereiken dit door middel van innovatieve hardware en software.

Bij ons staat de mens centraal en dat komt ook terug in onze samenwerking met Made Blue. Voor elke druppel water die de i-mop verbruikt, doneren we schoon drinkwater aan gemeenschappen in nood. Wereldwijd. In totaal hebben we al 1360.792.504 water bespaard en gedoneerd, dus niet 1 miljoen maar 1,3 miljard liter water! Reken even uit: een bezoek per dag levert 1 liter water op, onze eigen medewerkers ook. Reken onze medewerkers 80 x het aantal werkdagen 220 plus het aantal bezoekers, zo’n 3000 per jaar, dan genereren en doneren we per persoon 20.000 liter. Fantastisch!

We begrijpen dat er uitdagingen gepaard gaan met ons vak en wij helpen graag om samen het beste uit jullie werk te halen. Daarom: Simply. The best. Jij en machines gaan hand in hand!

Ronald Boesjes & Bas Dalm
i-team Global