Samen met onze partners brainstormen over IMPACT maken. IMPACT maken voor de verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar én het schoonmaakvak. Dat deden we op 23 mei 2023 tijdens een PizzaMarketingSessie bij gastheer Numatic. En wat was het leuk en waardevol om met zo’n enthousiaste en betrokken groep mensen van gedachten te wisselen. Met Sander Haas die dit in goede banen leidde en heerlijke pizza’s.
En wat hebben we veel ideeën bedacht waarmee we de waardering voor onze schoonmakers nog meer kunnen uiten. Door onszelf en ook gezamenlijk met werkgevers én opdrachtgevers. Want waar zouden we zijn zonder hen. Dank voor jullie bijdrage!

De eerste focus ligt nu op de aanmelding voor de verkiezing. Heb jij jouw uitblinker al aangemeld? Het kost je maar 3 minuten: https://lnkd.in/e_sFWuNg.
Aanmelden kan tot 15 juni aanstaande.

Petra de Bruin 👑Raimondo Otten | Chantal VersluijsGavin Raaijen | Ernst – Jan Karels | Robert Stelling | Monique Olijhoek | Frank Verberne | Marco Van Den Brand | Iris Kroeze 🌏 | Kim Helder | Rogier Moorman | Mirjam Adelmund | Melanie Klerx | Hervé Maas | Simone van Heck | Claudia Cornelissen | Antonio Kouwenberg | Raymond Kouwenberg | Sanne Smallenburg | Esther van der Lelie | Claudia Cavens | Ellen Dekkers | Ralph Vodegel ✔Marcel Speth | Sanne Smallenburg | Hilco Kooistra | John Griep | Rita Brouwer | Edgar van Engelen | Domino’s Pizza Nederland

#svhj2023 #schoonmaak #waardering #schoonmakers #beleving #verkiezing