“Wij kunnen het niet over ons hart verkrijgen om deze verkiezing te laten beëindigen. Dus gaan we door. We gaan ervoor. Wij doen het, omdat we alle schoonmakers een warm hart toedragen. Zij verdienen waardering en respect. Zij zorgen voor blijdschap en welzijn. Iedere dag opnieuw. Wie wordt er niet blij van waardering, beleving en hygiëne?”, enthousiasmeren Petra de Bruin en Esther van der Lelie. Organisator VMN Media (uitgever van schoonmaakvakblad Service Management) is gestopt met de organisatie van The Golden Service Awards, waaronder onder meer de felbegeerde titel Schoonmaker van het Jaar viel. Vanuit hun eigen bedrijven Petra de Bruin Communication en Esther Communiceert zetten zij hun onafhankelijke en objectieve pet op voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing.

Op 27 maart maakte het bestuur van de Golden Service Awards bekend dat Petra de Bruin het stokje van VMN Media overneemt. Zij doet dit niet alleen, samen met Esther van der Lelie zet zij de schouders onder de organisatie van deze voor de schoonmaakbranche belangrijke verkiezing. “The Golden Service Awards is een van de evenementen waar #vakmanschap en opmerkelijke prestaties centraal staan. Na het plotselinge en verrassende bericht over de organisatiestop hebben we direct met elkaar overlegd en naar een oplossing gezocht. #Onafhankelijkheid en #objectiviteit vormen de basis voor het succes en geloofwaardigheid van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing; de #menselijkheid en mogelijkheid dat ook #mkb-ondernemers meedoen aan deze verkiezing vinden we heel belangrijk. Sterker nog, dat is essentieel”, vertelt Esther.

Dit bericht is slechts een eerste aankondiging. Er volgt meer nieuws, bijvoorbeeld over inschrijving #hoedan, jury #wiedan, socials #waardan. De voorkeursdatum is wel alvast bepaald #wanneerdan

#savethedate: woensdag 20 september 2023 verkiezing Schoonmaker van het Jaar

Nieuwsgierig naar deze verkiezing? Bel, app of mail:
Petra de Bruin
tel. 06 – 51 81 46 76
Esther van der Lelie
tel: 06 – 21 23 06 43
of via verkiezing@deschoonmakervanhetjaar.nl